De Camping

Welkom bij de Marienushoeve,

Onze camping ligt op een prachtige locatie, uitzicht op de duinen en op de nog in werking zijnde molen van biggekerke.Dichtbij strand en bos, de omliggende dorpen en steden liggen op wandel en fietsafstand.

De ligging is heel centraal en toch lekker buiten de drukte,wakker worden van de stilte en het geluid van de vogels? dat is bij ons nog aan de orde van de dag.

RUST EN RUIMTE ZIJN HIER NOG HEEL GEWOON!

De camping bestaat uit vijftien ruim opgezette plaatsen, de ruime plaatsen bieden u de mogelijkheid om zowel van de ochtendzon als ook van de avondzon te genieten, en dit komt goed uit, aangezien Zeeland erom bekent staat de meeste zonuren op zijn naam te mogen schrijven.

De kinderen kunnen lekker spelen op de ruime veldjes, en er zijn speeltoestellen zoals schommels, een glijbaan, een wip, en een grote trampoline.

Tevens bieden wij gratis wifi en kabel t.v, het toilet gebouw is toegankelijk zonder munten, dus geen financiële verassingen achteraf, ook uw hond is welkom bij ons op de camping,er is genoeg ruimte rond het bedrijf om uw hond in alle rust uit te laten.

Wij heten u van harte welkom op de Marienushoeve, en neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen heeft.

Met vriendelijke groeten,

Rinus en Marieke